Spring naar content

Datacenter

In de machinekamer

Het zijn de ‘machinekamers’ van de digitale infrastructuur: datacenters. Want al werken we graag met zijn allen ‘in de wolken’, uiteindelijk moet het hart van onze digitale economie ook ergens fysiek kloppen. Dat vraagt om betrouwbare glasvezelnetwerken. Infraconcepts is een toonaangevende en ervaren leverancier op het gebied van innovatieve systemen voor het ontwerp, de bouw, het beheer én onderhoud van glasvezelnetwerken voor datacenters en internet exchanges.

Ze hebben de beste netwerken en systemen nodig. Corporates, MKB, contentbedrijven, system integrators en uiteraard netwerkproviders en cloudserviceproviders die colocatie-, interconnectie en clouddiensten leveren of afnemen. Voor elk glasvezelnetwerk het ideale systeem. Infraconcepts is de partner in innovatieve breedbandoplossingen voor colocatieruimtes, Fiber Entry, Cable Entry en Meet Me Rooms voor nationale en internationale (hyperscale) datacenters.

Oplossingen

Nationale colocatie datacenters
Internationale colocatie datacenters
Hyperscale datacenters

Kunnen we je ergens mee helpen?

THUIS EN OP KANTOOR

Altijd en overal verbonden

Uploaden, downloaden. Bellen, surfen en streamen. Online werken en vergaderen. We willen altijd en overal verbonden zijn. Met de snelheid van het licht data over glasvezel verzenden en ontvangen. Thuis en op kantoor. Onze systemen maken het mogelijk.

Waar kunnen we jou mee helpen?

Elk glasvezelnetwerk heeft zijn eigen dynamiek. Elk project zijn eigen uitdagingen en verlanglijstje. We luisteren naar jouw verhaal. Denken mee vanaf het eerste ontwerp. Door de juiste vragen te stellen, vinden we als system integrator de beste oplossing voor jouw specifieke vraag.