Spring naar content

Energie

Onder hoogspanning

Elektriciteitscentrales en hoogspanningsmasten. Zonneparken of windparken. Onshore of offshore. De stroom uit je stopcontact heeft een lange reis achter de rug. Overal werken mensen en systemen 24/7 om de levering van elektriciteit op een veilige manier te waarborgen. Infraconcepts levert innovatieve breedbandconcepten voor het ontwerpen, bouwen beheren en onderhouden van smart grids: glasvezelnetwerken voor de beheerders van elektriciteitsnetten.

Bovengrondse en ondergrondse hoogspanningslijnen, schakelstations en elektriciteitskasten en elektriciteitshuisjes in het veld. Het is uiteraard van cruciaal belang dat de beveiliging, bewaking en het op afstand besturen feilloos functioneren. Vanwege onze specifieke kennis en jarenlange ervaring met uitdagende projecten vragen netbeheerders en installateurs regelmatig om onze hulp bij het vinden van de beste oplossing voor betrouwbare en toekomstvaste smart grids.

Oplossingen

Hoogspanningslijnen, schakelstations & veldhuisjes
On- & offshore wind- & zonneparken

Kunnen we je ergens mee helpen?

THUIS EN OP KANTOOR

Altijd en overal verbonden

Uploaden, downloaden. Bellen, surfen en streamen. Online werken en vergaderen. We willen altijd en overal verbonden zijn. Met de snelheid van het licht data over glasvezel verzenden en ontvangen. Thuis en op kantoor. Onze systemen maken het mogelijk.

Waar kunnen we jou mee helpen?

Elk glasvezelnetwerk heeft zijn eigen dynamiek. Elk project zijn eigen uitdagingen en verlanglijstje. We luisteren naar jouw verhaal. Denken mee vanaf het eerste ontwerp. Door de juiste vragen te stellen, vinden we als system integrator de beste oplossing voor jouw specifieke vraag.