Spring naar content

Infrastructuur

Infra voor infra

Autowegen en spoorwegen. Havens en vliegvelden. Achter infrastructuur gaat een wereld van technologie schuil. Het beveiligen en managen van infra- en verkeersystemen vraagt om betrouwbare netwerken. Het zit in onze naam. Het zit in onze vezels. Infraconcepts levert een breed scala aan innovatieve breedbandoplossingen voor het ontwerp, de bouw en het beheer en onderhoud van glasvezelnetwerken voor verschillende infrastructuren.

Zo gebruiken beheerders als Rijkswaterstaat en ProRail onze systemen voor netwerken die vanuit centrales monitoring en besturing op afstand mogelijk maken. Denk aan bruggen, sluizen en dynamisch verkeersmanagement door matrixborden, informatiepanelen en verkeersregelinstallaties langs en boven provinciale en rijkswegen. Maar denk ook aan telecominfra langs het spoor en op stations voor onder andere dynamische reisinformatie, omroepsystemen en klokken.

Oplossingen

Rijks- & provinciale wegen
Bruggen & sluizen
Spoorwegen
Havens
Vliegvelden

Kunnen we je ergens mee helpen?

THUIS EN OP KANTOOR

Altijd en overal verbonden

Uploaden, downloaden. Bellen, surfen en streamen. Online werken en vergaderen. We willen altijd en overal verbonden zijn. Met de snelheid van het licht data over glasvezel verzenden en ontvangen. Thuis en op kantoor. Onze systemen maken het mogelijk.

Waar kunnen we jou mee helpen?

Elk glasvezelnetwerk heeft zijn eigen dynamiek. Elk project zijn eigen uitdagingen en verlanglijstje. We luisteren naar jouw verhaal. Denken mee vanaf het eerste ontwerp. Door de juiste vragen te stellen, vinden we als system integrator de beste oplossing voor jouw specifieke vraag.