Spring naar content

Telecom

Niets sneller dan licht

Eten, drinken en…data. We kunnen niet meer zonder connectiviteit. Bellen, surfen en streamen. Thuis, of op kantoor. Voor de perfecte levering van deze diensten aan particuliere en zakelijke klanten hebben telecomoperators en serviceproviders feilloze infrastructuur nodig. Betrouwbare netwerken die razendsnel en ongehinderd grote hoeveelheden data transporteren. Connectivity met de snelheid van het licht.

Innovatieve systemen om glasvezelnetwerken te ontwerpen, bouwen, beheren en onderhouden. Infraconcepts is al meer dan twintig jaar de toonaangevende en betrouwbare leverancier van breedbanddiensten voor glasvezelnetwerken voor telecomoperators en system providers. Als system integrator kunnen we hen met onze modulaire building blocks vanaf het ontwerp helpen met het beste systeem en de ideale oplossing voor elk glasvezelnetwerk.

Oplossingen

Fiber to the Home (FTTH)

Fiber to the Office (FTTO)

Fiber to the Curb (FTTC)

Hybrid Fiber Coax (HFC)

Carrier (Dark Fiber)

Fiber in the Home (FITH)

Kunnen we je ergens mee helpen?

THUIS EN OP KANTOOR

Altijd en overal verbonden

Uploaden, downloaden. Bellen, surfen en streamen. Online werken en vergaderen. We willen altijd en overal verbonden zijn. Met de snelheid van het licht data over glasvezel verzenden en ontvangen. Thuis en op kantoor. Onze systemen maken het mogelijk.

Waar kunnen we jou mee helpen?

Elk glasvezelnetwerk heeft zijn eigen dynamiek. Elk project zijn eigen uitdagingen en verlanglijstje. We luisteren naar jouw verhaal. Denken mee vanaf het eerste ontwerp. Door de juiste vragen te stellen, vinden we als system integrator de beste oplossing voor jouw specifieke vraag.