Spring naar content
Regio-Glasvezel

Samenwerking met Regio-Glasvezel; de beveiligde geconditioneerde straatkast

Regio-Glasvezel voorziet sinds 2010 bedrijven en bedrijventerreinen van breedbandverbindingen met als drager glasvezelinfrastructuur op basis van een bewezen formule. Regio Glasvezel houdt zich primair bezig met ontwerp, aanleg, beheer en exploitatie van zakelijke glasvezelinfrastructuur. Hun kennis, slimme aanleg, vraagbundeling én focus op het MKB maakt dat Regio Glasvezel op kleinere schaal tegen aantrekkelijke tarieven glasvezelnetwerken aan kan leggen en bedrijventerreinen kan ontsluiten.

“

“Een van onze eigenschappen is het continu leveren van hoge kwaliteit. Dit realiseren wij onder andere door met partners en leveranciers samen te werken die naast het leveren van hoge kwaliteit ook flexibel en innovatief zijn en hun afspraken nakomen. Hierin voldoet Infraconcepts ruimschoots!”

- zegt Fred da Graça van Regio-Glasvezel.

Waar kunnen we jou mee helpen?

Elk glasvezelnetwerk heeft zijn eigen dynamiek. Elk project zijn eigen uitdagingen en verlanglijstje. We luisteren naar jouw verhaal. Denken mee vanaf het eerste ontwerp. Door de juiste vragen te stellen, vinden we als system integrator de beste oplossing voor jouw specifieke vraag.