Spring naar content
CIF

Supersnel glasvezelnetwerk voor de bewoners; met de snelheid van het licht door Westland West

De bewoners van Westland West, bestaande uit ’s-Gravenzande, Monster, Ter Heijde en Poeldijk, zijn aangesloten op het supersnelle glasvezelnetwerk van CIF (Communication Infrastructure Fund). Met de door Infraconcepts nauwkeurig geplande JIT-leveringen, werd het complete netwerk met de snelheid van het licht geïnstalleerd door VolkerWessels Telecom in nauwelijks één jaar tijd.

Het project, waarbij 15.000 woningen zijn aangesloten op het moderne glasvezelnetwerk van netwerkeigenaar CIF, is deel van een groter project in het Westland.

Naast het leveren van de bouwstenen van het passieve glasvezelnetwerk, heeft Infraconcepts als System Integrator haar bijdrage geleverd op het gebied van kennis en expertise. De bouwstenen bestaan uit materialen voor het ondergrondse glasvezelnetwerk, de bovengrondse aansluitmaterialen en de complete POP-inrichtingen. Het ontwerp en de realisatie hiervan waren in handen van FttH, de projectorganisatie van VolkerWessels Telecom.

Al eerder sloten VolkerWessels Telecom en Infraconcepts 5.000 bewoners naar volle tevredenheid aan op het glasvezelnetwerk van CIF in de gemeente Den Haag (Wateringse Veld).

Waar kunnen we jou mee helpen?

Elk glasvezelnetwerk heeft zijn eigen dynamiek. Elk project zijn eigen uitdagingen en verlanglijstje. We luisteren naar jouw verhaal. Denken mee vanaf het eerste ontwerp. Door de juiste vragen te stellen, vinden we als system integrator de beste oplossing voor jouw specifieke vraag.